Nieuwe single MIEKE & BANDIT – Waarom niet

Het jaar 2017, ergens in een kleedkamer zit zangeres Mieke te wachten tot ze ‘op mag’ als ze wordt gegrepen door het stemgeluid van een zanger die op dat moment het podium vult.

Ze weet meteen, met hem wil ze een duet opnemen.

Het is het begin van een bijzondere samenwerking dat reeds resulteerde in twee singles ‘Als ik eenzaam ben’, en  Jij leeft diep in mij’. Beide songs wisten zich wekenlang vertegenwoordigd in de Belgische en Nederlandse hitlijsten en werd zelfs in België onderscheiden met de felbegeerde ‘Loftrompet’, voor mooiste videoclip.

Omdat de vraag naar nieuw materiaal maar bleef aanhouden, kon het dan ook bijna niet anders, dat daar een vervolg op zou moeten komen. Met de single ‘Waarom niet‘ een bewerking van de megahit ‘Why not me’, van The Judds, geven Mieke en Bandit hieraan gehoor.

Bart Herman tekende voor de Nederlandse tekst en volgens insiders zou deze song zomaar eens de zomerhit kunnen worden. In de nieuwe single ‘Waarom niet’ ontmoeten Mieke en Bandit elkaar dus opnieuw. Wederom een muzikaal hoogstandje van twee bevlogen mensen, die muziek lijken te ademen!

De vele fans en bewonderaars zullen met deze single dan ook wel zeer gelukkig zijn.