Nieuwe single van Après-Ski-Sensatie DIE FREDDIES

De legende van de broers Freddie en Seppe Schneider begint meer dan 10 jaar geleden in het Duitse Föckinghausen.

Een lokale dj pikt er in 2011 hun debuutsingle ‘Hände Hoch’ op en dankzij het aanstekelijke dansje wordt het liedje een instant meezinger in de Tirolerstubes, op de Schlager-, Après-Ski en Oktoberfeestjes.

Bij onze noorderburen zorgden de populaire Double Dj’s voor een Nederlandstalige versie en in het kielzog van hun single, lanceerden Die Freddies hun debuutcd ‘Bier, Schnapps & Frauen’.

Ondertussen zijn we een aantal feestjaren verder en zijn Die Freddies uitgegroeid tot dé Après-Ski hitmachine, die een bonte mengeling brengt van Duitse en Nederlandstalige meezingers. De broers krijgen op het podium versterking van hun bastaardbroeder DJ Kürtzi, die het feestje compleet maakt met zijn heerlijke meezingschijfjes. Achter de dikke zwarte snor en bril van Freddie Schneider zou u trouwens wel eens Romeo Chris Van Tongelen kunnen herkennen, maar dat hebben we enkel van horen zeggen!

Na de memorabele doortocht in de Moose Bar op Tomorrowland (lees de krant er maar op na) kon het niet uitblijven: Die Freddies komen begin februari naar de grootste indoor après-ski party van Moose Bar XXL! Vastbesloten om het skihut-dak van het Antwerpse Sportpaleis er opnieuw los af te spelen. Om dit te vieren, maakten zij het onweerstaanbare anthem “In Der Moose Bar”. Eerder was al een exclusief fragment te horen in de mix van de nummer 1-compilatie “Moose Bar Vol.2”, nu wordt eindelijk de single integraal vrijgegeven voor de feestende mensheid.

Zum wohl und wir sehen uns In Der Moose Bar!!

‘In Der Moosebar’ van Die Freddies is nu ook verschenen als digitale download en via streaming.

Wil je Die Freddies live aan het werk zien op Moose Bar XXL?