Nieuwe single voor MARIONA SMETS: “In Quarantaine”- Dé Alternatieve cover van “Een Eigen Huis”

Quarantaine… een begrip dat in deze tijden voor iedereen een aparte betekenis heeft.

Mariona Smets geeft een originele kijk op haar ervaring met deze bizarre periode. 

“Het idee voor deze productie begon in bad, waar ik een spin behoedde om in het badwater te vallen, en zowaar begon te genieten van mijn kleine, tere, achtpotige gezelschap”, aldus Mariona. 

Nadat Mariona op FB deze alternatieve cover plaatste, reageerde een radiomaker spontaan hierop en kreeg ze de vraag of deze versie gedraaid mocht worden. 

Na de goedkeuring van de schrijvers Henk Westbroek en Henk Temming verkregen te hebben, werd besloten om te releasen. Henk Westbroek twitterde meteen de nieuwe versie. 
https://mobile.twitter.com/henkwestbroek/status/1260955887851667456?s=20

Zo werden Mariona Smets en Gert Nagels door een facebook-vriendschap, gekoppeld als sub- auteurs.

Gert Nagels:“Ik was bezig met opleiding tot middelbaar veiligheidskundige, en tussendoor heb ik samen met Mariona de tekst geschreven. Het is bijna niet te bevatten, maar het zijn geweldige momenten in het leven!”

“Een Eigen Huis” van René Froger krijgt een ‘Corona’-makeover, met een persoonlijke touch van Mariona Smets, die voor veel mensen herkenbaar zal zijn.

“In Quarantaine” is een muzikale knipoog in onze huidige anderhalve meter-samenleving die de bekende melodie een nieuwe betekenis en invulling geeft.

Mariona schreef en bracht al eerder Nederlandstalige nummers uit, zoals “Lied voor Jef” en het gedurfde autobiografische “De Kop In”.

Van zodra deze pandemie overwonnen is, zal ze onder de naam MariOna , haar nieuwe Engelstalige EP releasen. 

Vele plannen en muzikale projecten zullen ook voor MariOna en haar productieteam een volgende stap vormen.

OFFICIAL VIDEOCLIP https://youtu.be/d8Gdcvj4TXM

Info: www.mariona.be