Nieuwe SWOOP-girl en single voor SWOOP!

Nadat 3 van de 4 SWOOP-girls eerder dit jaar aangaven de populaire partyband te willen verlaten wegens het moederschap en familiale redenen werd woensdag de nieuwe SWOOP eindelijk gelanceerd! SWOOP bestaat anno April 2019 uit Filip, Eva en nieuwkomers Yenna, Joyce en Aurélie. Ex-SWOOP-girls Kim, Nathalie en Dorien ruilen hun geliefde SWOOP-familie in voor gezinsgeluk en kindjes maar moesten daarbij toch een paar traantjes wegpinken. Sowieso zullen ze voor altijd deel van de SWOOP-familie blijven, wie weet zien we ze ooit nog wel eens terug bij een speciale gelegenheid!

SWOOP kondigde eerder deze week al aan de studio in te duiken voor de opname van een nieuw album ‘Bal Masqué’, tevens de titel van hun 18-jarige jubileumshow die dit najaar doorgaat op 16 november 2019 in Salons Mantovani in Oudenaarde. De voorbije weken zat het nieuwe vijftal al voor’t eerst samen in de studio en daaruit ontstond hun nieuwe single ‘Ik Wil Jou (Laladi Lalada)’, een op-en-top ambiancesong, opnieuw een oorwurm van formaat zoals ‘De Sardienendans’.

Vrijdagavond verzorgde ze voor’t eerst tezamen een volledig optreden in Brakel, het was de grote vuurdoop voor de 3 nieuwe SWOOP-girls. En natuurlijk werd het publiek ook getrakteerd op de nieuwe single.

‘Ik Wil Jou (Laladi Lalada)’ is sinds vandaag verkrijgbaar als digitale download en via streaming. Eind dit jaar zal de song tevens op de tracklisting van hun nieuwe album belanden.