Ontdek nu de Vlaamse trailer van de animatiefilm DE FLUMMELS

Flummels zijn heerlijk pluizige beestjes in de vorm van een donut. Wanneer enkelen van hen per ongeluk door de tijd reizen, ontdekken ze dat hun soort ondertussen uitgestorven is. Het redden van zichzelf én hun soort belooft een wonderlijk avontuur te worden.

In deze heerlijke animatiefilm leefden actrice Ella Leyers (Op), Sven De Ridder (Ed), maar ook Michiel De Meyer (Clarance), Cathy Petit (Dottie), Jan Schepens (Jepson), Sean Dhondt (Burnie), Mike Wauters (Hoss), Fleur Brusselmans (Alma), Thomas Cordie (Museum Stem) en Herbert Bruynseels (Dr. Chung) zich uit om de personages een stem te geven. Dirk De Geyndt verzorgt de stemmenregie.

Synopsis 

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde – de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?

Op 10 februari 2021 in de Belgische bioscoop.