PETER en JITSKE VAN DE VEIRE ontwerpen vijf unieke kerstkaarten voor Tadaaz met een hoekje af

Het Belgische merk Tadaaz en flitsend vaderdochter duo Peter en Jitske Van de Veire gingen samen in zee om een bijzondere reeks kerstkaarten te ontwerpen. Het resultaat zijn vijf unieke en humoristische kaarten, die op een subtiele manier belangrijke maatschappelijke thema’s aankaarten zoals body positivity en LGBTQA+. Alle kaartjes kunnen verder gepersonaliseerd worden met eigen foto en tekst. Weet je niet goed wat te schrijven op de kerstkaarten? Peter en Jitske helpen je graag verder op maandag 9 december tijdens een Facebook livestream.

“Toen Peter in mei opnieuw vader werd van een zoontje Lex en we zagen dat Jitske zijn geboortekaartje had ontworpen, werd onze interesse meteen gewekt” zegt Lies Jonckheere, Marketing Manager bij Tadaaz. “We droomden al langer van een unieke collab rond kerstkaartjes en met het creatieve duo Peter en Jitske werd dit idee realiteit”.

Peter en Jitske bedachten samen de verschillende ideeën voor de kerstkaartjes. Jitske tekende de ontwerpen van de kaartjes met de hand en Peter ontfermde zich over de tekst. Resultaat? Absurde, grappige en vooral warme kerstwensen.  Een meer dan welkom alternatief op de klassieke kerstwens.

“De warme tekenstijl van Jitske én onze goeie boodschappen zorgen voor een unieke kerst en het nieuwste jaar ooit. Ik wou Jitske er absoluut bij omdat zij diegene is die met haar tekeningen meer zegt dan mijn paar woorden. Het is die combinatie die witter voelt dan een gemiddelde kerst en warmer is dan de baard van de Kerstman” zegt Peter Van de Veire.

“Ik had vaak het gevoel dat de gemiddelde kerstkaart maar één doelpubliek had, dus ik vond het een fijne kans om de horizon te verruimen. Of beter gezegd: de kersthorizon. Maak er je eigen verhaal van, dat deden mijn papa en ik ook!” voegt Jitske toe.  

De kaartjes kaarten op een subtiele manier belangrijke maatschappelijke thema’s aan zoals body positivity enLGBTQA+. Ook aan de cat en dog mums (en dads) werd gedacht met een kaartje waaraan je een foto van je huisdier kan toevoegen. Verkies je toch een kerstkaart met je mooiste gezins- of groepsfoto? Dan kan je die ook opvrolijken met een stickervel vol emoji’s en leuke kerstaccessoires.

Om er helemaal voor te zorgen dat jij de tofste kerstkaartjes kan versturen, zullen Peter en Jitske jou  persoonlijk helpen met het bedenken van een passende tekst. Want wie wil er nu een kaartje met ‘beste wensen voor 2020’? Op maandag 9 december om 19u zullen Peter en Jitske je bijstaan tijdens een Facebook livestream op de Facebookpagina van Tadaaz. Je kan je vragen reeds vooraf insturen via www.tadaaz.be/blog/livestream of tijdens de sessie zelf stellen.  

De kaartjes zijn te koop via www.tadaaz.be/nl/kerst/kerstkaarten. De prijzen van de kaartjes zijn afhankelijk van het aantal stuks en beginnen bij € 1,16 per stuk.