PHILIPPE GEUBELS komt met nagelnieuwe show naar de theaters

Philippe Geubels startte zijn carrière voor het grote publiek in 2007, in de Comedy Casino Cup. Hij haalde er de finale en nam een jaar later deel aan De Slimste Mens ter Wereld, de rest is geschiedenis. In 2023 gaat hij met zijn vierde zaalshow in première en doorkruist hij Vlaanderen. Geubels gaat in bad en de bezoekers mogen mee.

Na een theaterstilte van zo’n vier jaar keert de droogste komiek van de lage landen terug naar de Vlaamse theaters. En er is meer, hij gaat in bad en de bezoeker mag mee. In deze show zal Geubels doen wat we van hem gewoon zijn: situaties uit het dagelijkse leven uitvergroten en verkleinen maar er vooral de spot mee drijven. Onooglijke feitjes opdissen en erbij stil staan. Hij laat zijn licht schijnen over te dure foodtrucks, kerstversiering bij begrafenisondernemers, en de ontstaansgeschiedenis van de kroket. In “Geubels gaat in bad” zet de comedian de kraan van de onzin wagenwijd open. Hij zal met zijn voorstelling de Vlaamse centrumsteden aandoen. Zo landt het Geubels-circus onder andere in Gent, Antwerpen, Hasselt en Oostende. “Onze prijzen blijven democratisch” zegt organisator Comedyshows.be. “Als je naar voorstellingen in Capitole, Kursaal, Trixxo Theater of Stadsschouwburg Antwerpen gaat, zijn de tickets vaak veel duurder.” aldus Pieter De Wulf van Comedyshows.be.

Tickets en info zijn terug te vinden via www.comedyshows.be. De ticketverkoop start vandaag.

Philippe Geubels is vandaag niet meer weg te slaan uit het medialandschap in Vlaanderen. Sinds 2009 werkt Geubels aan eigen tv-programma’s en maakt hij talloze gastverschijningen uiteenlopende tv-formats. We zijn ondertussen zo’n tiental eigen “Geubels-producties” verder. De laatste programma’s zoals Geub, en Taboe werden met zeer lovende kritieken onthaald. Eind 2021 ging er een tweede seizoen van Taboe van start op Één, ook dat werd een succes.

Naast tv-werk waren er ook drie zaalshows waarvan de eerste, “Droog”, dateert van 2009. Enkele jaren later is er een nieuwe creatie. De show krijgt de titel “Hoe moet het nu verder” met zich mee. Stilaan gaat ook Nederland voor de bijl. Hij zal er touren met zijn voorstelling “Made in Belgium”. In 2016 vult Geubels, samen met Nederlandse collega comedians Jandino, Roué Verveer en Guido Weijers, de Ziggodome. Ze zullen dit succes een jaar later herhalen. De laatste theatertour door Vlaanderen ging van start in 2016, en liep af in 2018.