Repetities musical “GANESHA – Een perfecte god” beloven een verrassende 2.0 versie

Exact tien jaar na de wereldpremière in Antwerpen brengt Judas TheaterProducties een herwerking van hun succesproductie “Ganesha – Een perfecte god”. Regisseur Martin Michel startte deze week de repetities op met Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Judas TheaterProducties belooft immers een “versie 2.0” van de musical waarmee ze tien jaar geleden een indrukwekkend en uniek visitekaartje afleverden in het musicallandschap.

“Deze Ganesha blijft razend actueel en heeft zoveel in zich dat we er niet konden aan weerstaan om een nieuwe versie op de planken te zetten.”, getuigt producent Sam Verhoeven.

Regisseur Martin Michel voegt er aan toe: “Het zou oneerbiedig zijn, om van een gewone herneming te spreken. Er zitten zoveel creatieve en inhoudelijke kansen in deze voorstelling. Zeker met deze bijzondere cast, die natuurlijk bepalend is voor dit stuk. We hebben de tekst flink opgefrist. We gaan voor een nieuwe enscenering, andere kostuums, een herdacht decorconcept en we mogen rekenen op schitterende livebegeleiding door de band o.l.v. Thomas Vanhauwaert.”.

Ook acteur Wanne Synnave kijkt al reikhalzend uit naar deze bijzondere musical: “Het is twee jaar geleden dat ik zelf op de planken mocht staan. Het kriebelt al lange tijd om dat opnieuw te doen, en ik ben ongelooflijk blij dat ik met Ganesha die kans krijg. Op MNM hebben we ook een fantastisch publiek, maar die zie ik normaal gezien niet, natuurlijk. Ik kijk er naar uit om weer voor een zaal te staan en de reacties van het publiek te voelen. Zelf heb ik de voorstelling tien jaar geleden niet gezien – ik was toen nog een snotneus – maar ik hoop dat we het nieuwe publiek even hard kunnen overtuigen van het prachtige verhaal als de cast van toen. Het zijn grote schoenen om te vullen, dus er is de nodige stress, maar vooral bakken goesting.  Het is fijn dat ik van Martin en Allard en het voltallige team van Judas de kans krijg om deze productie opnieuw naar Antwerpen te brengen. Laat dat publiek maar komen!”

Kortom, JTP heeft alles in handen om er weer een beklijvend pareltje van te maken en de bezoeker een onvergetelijke musicalbeleving te bezorgen. Eentje met een meerwaarde, eentje die al eens van het geijkte musicalpad durft af te dwalen om vervolgens zijn eigen en eigenwijze koers te varen. 
De musical is vanaf 4 april 2020 te bewonderen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.  

De voorstelling speelt van 4 april tot en met 26 april 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

Info & tickets: www.judas.be