SABIEN TIELS heeft onweerstaanbare zomersingle

Sabien had vorig jaar een boerenjaar, zoals ze zeggen. Niet minder dan 3 Vlaamse hitsingles op een rij: ‘Hier en nu’, ‘Jij kent me beter dan ik’ (#4 in de Vlaamse Ultratop) en ‘Eerst geloven en dan zien’.  ‘DANS’ is  één van de songs die ze vorige zomer schreef op het internationale songschrijfkamp Song City in het Oost-Vlaamse Herzele, samen met haar favoriete Britse producer Paul Drew.  Sabien schreef daar nog 2 andere songs, die met meer nieuw materiaal en met de genoemde hitsingles zullen aanwezig zijn op haar album ‘LICHT’ (release op vrijdag 7 juni). 

De clip voor ‘DANS’ wordt opgenomen begin mei samen met de dansers van Up With People, het wereldwijd bekende dansgezelschap.  Dus op de clip is het nog even wachten. Sabien zal trouwens tijdens de Belgische Up With People-shows in Edegem en Kinrooi de song ‘DANS’ telkens live brengen.

Niet te missen!

Sabien Tiels is ook in diverse zalen te zien met ‘LICHT’: op vrijdag 26 april in GC De Kluize te Oosterzele (de absolute première) en op vrijdag 7 juni in CC Den Ichter in Oudsbergen.

Daarnaast schittert Sabien in Accordeonissima, naast Peter Van Laet (van Mama’s Jasje) , en in Natural Woman, waar ze, vanaf september, met de songs van Carole King een eerste vrijwel volledig Engelstalig programma zal brengen.