STANY CRETS ging van start met repetities WINTERREVUE – EXTRA LARGE

Vanaf 12 november is Theater Elckerlyc te Antwerpen de biotoop van de cast, het ballet en de creatives die aantreden in de vijfde editie van de WINTERREVUE-EXTRA LARGE. Regisseur Stany Crets belooft een verrassende feesteditie waarbij alle registers worden open gezet om er een legendarische “EXTRA LARGE” belevenis van te maken. Orkest, muziek, humor, show… krijgen allemaal een extra dimensie. Dat betekent dat het een ambitieuze, uitdagende repetitieperiode wordt. Crets nam alvast geen enkel risico op de eerste repetitiedag en nodigde iedereen uit voor een goed, stevig ontbijtje. Kwestie dat er nadien flink gerepeteerd kon worden. Het werd alvast een blij weerzien voor de pers met de cast en natuurlijk was de “special guest” Luc Caals ook van de partij. Hij wordt na 13 jaar op het podium herenigd met Dirk Van Vooren in een revue. Het publiek heeft daar duidelijk zin in. De verkoopcijfers van de WINTERREVUE in deze fase hebben nog nooit zo gunstig gescoord. Op dit ogenblik zijn er bijna 7000 tickets de deur uit.

“Als we zo gestaag verder gaan, mogen we spreken van een jubileum waarbij de naam EXTRA LARGE opgaat voor werkelijk alle facetten van deze productie”, getuigt artistiek verantwoordelijke Dirk Van Vooren. Ook actrice Helle Vanderheyden maakt haar debuut in de WINTERREVUE en vervoegt de cast met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en special guest Luc Caals.

WINTERREVUE 2019 – EXTRA LARGE vanaf 13 december 2019 in Theater Elckerlyc. Een productie van Theatertainment.

Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Eric Melaerts – Styling: Griet Van Landeghem

Met Dirk Van Vooren, Britt Van Der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Luc Caals

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Info & tickets: www.elckerlyc.be