TATYANA BELOY doet ZEB Wilrijk swingen

Wilrijk – Presentatrice en actrice Tatyana Beloy lanceerde dit voorjaar haar eerste collectie voor ZEB, helemaal geïnspireerd op haar grote liefde voor musical. De Supastar-collectie is net als haar muziekstages, gericht op jongeren die willen schitteren op het podium. Een paar van deze sterren versterkten zelfs de cast van enkele bekende Ketnet Musicals. Op 18 mei zal Tatyana samen met deze talenten, in ZEB Wilrijk, de grootste ZEB-winkel van België, hun eerste CD voorstellen aan honderden jongeren.

Tatyana Beloy heeft al heel wat watertjes doorzwommen: ze maakte naam als presentatrice van onder meer Vlaanderen Vakantieland, heeft ook enkele mooie rollen als actrice op haar palmares (De Collega’s 2.0, Gent West) en lanceerde in de tussentijd samen met ZEB een eigen kledinglijn geïnspireerd op musicals voor jongeren. Met opschriften als ‘I Follow My Dreams’ of ‘Dance like no one is watching’ wil ze dat iedereen, letterlijk, een positieve boodschap (uit)draagt. 

Naast een succesvolle lancering van haar eerste kledinglijn organiseert de creatieve duizendpoot musicalstages voor jongeren die willen schitteren op het podium. Met de lancering van haar allereerste CD met de jonge sterren van Supastar zet Tatyana de volgende stap in haar muzikale carrière.

Op 18 mei zal Tatyana samen met de Supastar talenten, in ZEB Wilrijk, hun nieuwe CD ‘Supastar songs!’ voorstellen aan honderden jongeren. Op de lanceringsdag worden drie spetterende miniconcerten georganiseerd. Fans krijgen de kans om, met een lekker drankje in de hand, foto’s te nemen in de photobooth met Tatyana herself. Bovendien krijgen aanwezigen een korting van 20% op een artikel naar keuze uit de Supastar collectie.

Wat is Supastar?
Supastar biedt jongeren tussen 6 en 20 jaar de unieke kans om te leren dansen, zingen en acteren door echte professionals zoals Laura Tesoro, Michiel Demeyer en Soe Nsuki. Één week lang worden de jongeren opgeleid om te schitteren op een podium met echte toeschouwers. In de zomer verwelkomt Supastar 500 jongeren, verspreid over vier weken, in Antwerpen. 

Praktische informatie:
ZEB Wilrijk: Boomsesteenweg 960, 2610 Antwerpen
Parkeren is mogelijk op de parking voor het gebouw
11u00: Voorstelling 1
13u00: Voorstelling 2
14u00: Voorstelling 3