TATYANA BELOY laat duurzame (kinder)harten sneller slaan

2019 was het jaar van Tatyana Beloy. Na haar eerste, op musical geïnspireerde, collectie bij ZEB en de lancering van haar boek ‘Nooit Meer Stiefmoeder’ blijft de actrice, presentatrice en organisatrice voor musicalkampen niet stilzitten. Dit najaar kondigde ZEB aan dat de succesvolle samenwerking met Tatyana Beloy geëvolueerd is naar een exclusief ambassadeurschap bij ZEB For Stars. Naast de 70 ZEB-stores voor fashionable mannen en vrouwen zijn de winkels van ZEB For Stars de place to be voor jongens en meisjes die op zoek zijn naar hippe kinderkleding van verschillende topmerken. Tatyana’s enthousiasme, creativiteit en passie voor musical- en danskampen voor kinderen maakt van haar de perfecte ambassadeur voor de boys and girls van ZEB For Stars.

Een eerste resultaat van de nieuwe samenwerking is te zien in de langverwachte Supastar capsulecollectie die actuele thema’s, waar jongeren veel belang aan hechten, zoals duurzaamheid en ecologie, onder de aandacht brengt. Het duurzame verhaal gaat verder dan de manier waarop kleding gemaakt wordt. De collectie, die gemaakt wordt uit 100 procent organic cotton, bevat boodschappen als ‘Stop the pollution, be the solution’ en ‘Keep the sea plastic free’. Daarmee roept de kersverse ambassadeur jongeren op om hun stem(metje) te gebruiken voor een betere en groene wereld en de stap naar een positieve verandering verder te zetten.

“Met de nieuwe collectie van Supastar wil ik aantonen dat coole en hippe kleding perfect samengaat met ecologie. Want niet alleen de manier waarop kleding gemaakt wordt maar ook de boodschap op de truien maakt een groot verschil”, aldus de creatieve ontwerpster.

Tatyana zal als ambassadeur haar uiterste best doen om ZEB For Stars dé ideale plek te maken voor kinderen vanaf 2 jaar tot hippe tieners. “We willen de ZEB For Stars-winkels echt omtoveren tot plaatsen waar kinderen op de eerste plaats komen en zich helemaal thuis voelen. Denk onder andere aan TikTok of  Supastar workshops en game nights, maar ook speciale evenementen voor communicantjes en lentefeesten.”

De nieuwe capsulecollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de vier ZEB For Stars-winkels in Hasselt, Zoersel, Brugge en Oostende.