The Team 2: Nieuwe thrillerreeks met LYNN VAN ROYEN op VTM

Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, De Luizenmoeder) speelt één van de drie hoofdrollen in het tweede seizoen van The Team, de serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen. Een web van intriges dat van de Syrische woestijn leidt naar de straten van het Brusselse Molenbeek. Bijna de helft van de draaidagen van The Team 2 waren in ons land.

Een zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen.

The Team 2 is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen dat  in 2015-2016  bij VTM gemiddeld 541.000 kijkers haalde, een marktaandeel had van 22,5% en ook buiten de grenzen scoorde. Binnen Europa keken meer dan 10 miljoen mensen naar The Team I, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

Lynn speelt de Belgische Paula Liekens, die met haar methodische en haast wiskundige aanpak een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van The Legacy) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit o.a. Tatort). Met zijn drieën vormen ze dus het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team.

Opnieuw Lynn én Joren

Na Lynn Van Royen zijn er nog een hele reeks andere Belgische acteurs. Joren Seldeslachts speelt na Spitsbroers en Beau Séjour al voor de derde keer de love interest van Lynn. Verder zijn er Soufiane Chilah (Dode Hoek, Tabula Rasa), Lucas Van den Eynde, Tom Vermeir, Steve Geerts, Nora Gharib, Dikra El Bacha en Abdel Malik Farhouni .

Maandag 4 november om 21.55 bij VTM