“Thuis”-actrice DAPHNE PAELINCK in nieuwe familievoorstelling

Begin dit jaar werd het nieuws bekend dat Thuis-actrice Daphne Paelinck deze zomer haar eerste kindje verwacht. Maar naast een kindje, maakte ze met haar vriend en theaterauteur bij De Proefkonijnen ook een nieuwe voorstelling! 

Omajacht is een warme voorstelling over de goeien oude tijd. Fee, gespeeld door Daphne,denkt geen oma te hebben, maar volgens haar beste vriend heeft iedereen er één. Dus moet ze zich verstopt hebben… Samen met het publiek gaan ze op een meeslepende zoektocht vol muziek en spulletjes van vroeger. Zo ontdekken ze wat voor vreemde wezens oude mensen soms wel kunnen zijn en uiteindelijk… Ook waar de oma van Fee is.

Theatergezelschap De Proefkonijnen is gekend om z’n originele familievoorstellingen waarvan de warme boodschap het hele gezin aanspreekt. Met deze voorstelling produceert het gezelschap, dat aan z’n tiende speelseizoen bezig is, een nieuw verhaal van schrijver en bezieler van De Proefkonijnen Randall Van Duytekom. Zoals steeds brengt de auteur een thema uit de leefwereld van gewone mensen op een ongewone manier verteld. 

Daphne Paelinck vond tussen de opnames van Thuis nog de tijd om bij De Proefkonijnen haar vijfde voorstelling te spelen. Als tegenspeler krijgt ze Ken Verdoodt tegenover zich waarmee ze in 2013 ook al speelde bij het gezelschap in de voorstelling Rooie Danny.

Wie tickets wil bemachtigen voor de voorstelling moet er snel bijzijn, want om de intieme setting – die het gezelschap zo kenmerkt – te bewaren, is het aantal plaatsen beperkt.

Tickets en info: www.deproefkonijnen.be