Trailer: De Patrick van TIM MIELANTS met KEVIN JANSSENS

Kevin Janssens kwam naar eigen zeggen 17 kilogram aan om de rol van Patrick te spelen in  ‘De Patrick’. Het personage is de zoon van een naturistencampinguitbater. Hoe dat eruitziet, kunt u zien in deze eerste trailer.

In ‘De Patrick’ speelt Kevin Janssens de zoon van de eigenaar van een naturistencamping, die het levenswerk van zijn vader overneemt na diens dood. Maar Patrick heeft grotere zorgen dan de erfenis van zijn pa. Hij is namelijk zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners van de camping willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden.

‘De Patrick’ is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, loslaten en blij zijn met wie je bent. In de ietwat absurd aandoende trailer zien we naast Kevin Janssens ook Katelijne Damen, Josse De Pauw, Frank Vercruyssen en Jan Bijvoet, met wie Janssens ook in ‘D’Ardennen’ speelde. ‘De Patrick’ is de eerste langspeelfilm van de Vlaamse regisseur Tim Mielants, die voet aan wal kon zetten in Hollywood met de regie van het derde seizoen van ‘Peaky Blinders’ en het eerste seizoen van ‘Legion’. Hij regisseerde ook VTM-reeks ‘Cordon’.

Regisseur: Tim Mielants
Met: Kevin Janssens, Katelijne Damen, Jan Bijvoet, Bouli Lanners, Janne Desmet, Tine Van den Wyngaert, Frank Vercruyssen, Ariane van Vliet, Hannah Hoekstra, Louis Van der Waal, Pierre Bokma, Peter Gorissen, Josse De Pauw en Jemaine Clement.

De film gaat eind deze maand in wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Karlovy Vary, als onderdeel van de officiële competitie. 

‘De Patrick’ is vanaf woensdag 28 augustus in de bioscoop te zien.