Uitverkochte zalen voor komedie van GERT VERHULST – Chateau Cupido

Begin volgend jaar staan Gert Verhulst, James Cooke en Karen Damen samen op de planken en wekken ze het komische theaterstuk Chateau Cupido tot leven.

Één dag na de bekendmaking liep het al storm voor de theatervoorstelling. In minder dan 24 uur werden er toen al 5000 tickets verkocht. Ondertussen zijn de 23 shows in Antwerpen bijna volledig uitverkocht. 

Voor wie nog geen ticket kon bemachtigen, is er goed nieuws. Na de reeks voorstellingen in Antwerpen verhuizen producenten Studio 100 en Uitgezonderd. (o.l.v. James hemzelf) ‘Chateau Cupido’ naar het Gentse. Op 7 en 8 maart zal de komedie voor een laatste keer te zien zijn in Capitole Gent.

“Het is ongelooflijk om te merken dat zoveel mensen Karen, James en mezelf theater willen zien spelen. Extra shows plaatsen op een extra locatie leek ons een logisch gevolg.” zegt Gert die het theaterstuk zelf schreef. James vult enthousiast aan: “Ik kijk er echt naar uit om in mijn thuisstad op het podium te staan. Zo spannend!”

Verhaal
De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet “Chateau Cupido” gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Info
Regie: Stefan Staes
Tekst: Gert Verhulst
Cast: James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen

Locatie: Capitole Gent
Data: 7 maart om 20u30 en 8 maart om 15u00

Laatste kaarten voor de voorstellingen in Antwerpen (Theater Elckerlyc) via de website www.uitgezonderd.be/chateau-cupido