Vanaf de kerstvakantie wisselen JO HENS en JELLE CLEYMANS elkaar af in 40-45

Vanaf de kerstvakantie zal Jo Hens regelmatig te zien zijn in de spektakel-musical 40-45 in de rol van Staf Segers. Tot nu toe speelde hij schoolvoorstellingen en vanaf 30 december zal Jo frequent in actie komen als alternate van Jelle Cleymans.

Sinds 2009 geeft Jo Hens gestalte aan het personage Niko in Familie. Ook in het theater heeft Jo zich al vaak bewezen. Zo speelde hij mee in De Wijkagenten en de theatertour van Aspe – Moord in het theater en Aspe 2 – Het dodelijk jubileum. Momenteel is hij ook te zien in de komedie Ladies Night. Hij trekt ook al 6 jaar lang Vlaanderen rond als frontzanger van zijn partyband Level Six.

Jo Hens: “Het is voor mij een hele eer om in zo’n grote productie te mogen staan en samen te kunnen werken met zoveel getalenteerde mensen. Vorm geven aan het personage Staf Segers blijft elke voorstelling opnieuw een uitdaging.”

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Info & tickets: www.40-45.live