Verslingerd aan jou – Nieuwe single voor NICK

Met de release van zijn nieuwste single “Verslingerd aan jou” wordt het imago van N!CK als veelzijdige, enthousiaste enstraffe zanger bevestigd!

Hij kruipt moeiteloos in de rol van Bono in de Belgische U2-tribute band “U2be – The Belgian U2 Experience” en gaat alsfrontman bij de livebands “F-RENT” (funk) en “A glass full of Crazyness” (partyband) geen enkel genre uit de weg.Ook in het Nederlandstalige genre weet hij met volledige overgave en aanstekelijk enthousiasme zijn publiek te entertainen!

In “Verslingerd aan jou” geeft Nick de juiste toon en tempo aan deze zwoel klinkende muziek. Vanaf de eerste noten, deeerste maten voel je de fijne vibes.

Luister en laat je meeslepen in het ritme, ervaar het plezier om te gaan dansen terwijl je het catchy refrein meezingt.De realisatie van “Verslingerd aan jou” en andere aankomende songs zijn tot stand gekomen door een heel divers

‘N!CK-team’. Nick werkt samen met een Canadese producent en een Belgische coproducent.

N!CK wil aantonen dat de Nederlandse taal in een sterk, dansbaar en swingend lied ook helemaal tot zijn recht kan komen, ook in het buitenland.
“Verslingerd aan jou” is slechts het begin van wat N!CK in het Nederlands nog in de aanbieding heeft.