VIRGINIE CLAES wordt koppelaarster tijdens de ‘Winterland-date’

Tot 6 januari kan je op het Hasseltse Kolonel Dusartplein nog terecht op Winterland Hasselt. De grootste outdoor winterhappening van Vlaanderen, vorig jaar goed voor 700.000 bezoekers, rolt voor de 11de editie opnieuw 12.000 vierkante meter winterpret uit, gecombineerd met ‘belevings-entertainment’. Naast de ‘Thee met een Verhaal’-workshop van theesommelier Jessica Van Humbeeck, een spelmiddag bij Oberonn en een ‘Weihnachtsfest’-sessie met Wijbrand van der Sande, trekt de ‘Winterland-date’ met gastvrouw en koppelaarster Virginie Claes momenteel alle aandacht. “We zijn overdonderd door de respons en massale inschrijvingen van mannen en vrouwen die voornamelijk zoeken naar tof gezelschap. ‘Hotel Romantiek’, maar dan in ’t echt en voor alle leeftijden. Winterland staat voor gezelligheid, feest en samenhorigheid. Eenzaamheid hoort daar niet bij en daarom hebben we besloten om een grootse speeddate te organiseren op Winterland, aanstaande woensdag 12 december om 14.00 uur in De Spiegeltent. Ben je single en zoek je nieuwe contacten, dan kan je je, als je snel, nog inschrijven via www.winterland.be. Om het gezellig te houden, klokken we af op 50 deelnemers en dat aantal hebben we nagenoeg bereikt. Het zijn echt de allerlaatste plekken die we nog hebben”, zegt Maurice Schoenmaeckers van Winterland Hasselt.

Virginie Claes
Als gastvrouw-presentatrice kijkt voormalig Miss België Virginie Claes uit naar de Winterland-date: “Het valt mij op dat mensen tegenwoordig sterker verbonden zijn met hun smartphone en sociale media dan met elkaar. Swipen is makkelijker dan contacten leggen, face-to-face en effectief nieuwe mensen leren kennen. Dat is in eerste instantie de bedoeling van de ‘Winterland-date’. Mensen uit hun isolement halen, bij elkaar brengen met een tas koffie en een stukje heerlijke Limburgse vlaai. Medioren, senioren, mensen van alle leeftijden die de voorkeur geven aan persoonlijk contact en ontmoetingen. Ontstaan er uit die babbels nieuwe vriendschappen, dan is mijn missie geslaagd. En wie weet is het voor sommigen inderdaad het begin van een nieuw leven samen. Wie weet?”

Dankzij de verrassende tips van Virginie Claes overwin je moeiteloos je drempelvrees en geniet je als single van een heerlijke namiddag. De Winterland-date vindt plaats in De Spiegeltent, op woensdag 12 december tussen 14.00 en 17.00 uur. Inschrijven kost 5 euro, inclusief koffie (of fris) en een stuk vlaai. De laatste plaatsen zijn nu beschikbaar via www.winterland.be