“Vlucht naar mijn droom” van SEKA DOBRIC

Het leven van Seka Dobric, momenteel te zien in’The Sky Is The Limit’ op VIER, kende een moeilijk begin. Ze leefde in armoede en ontbering in het voormalige Joegoslavië, zonder uitzicht op een beter leven. Ze moest haar moeder, haar broertjes en zusje beschermen tegen de dronken woedeaanvallen van haar vader.

Maar Sekakon dat ellendige bestaan achter zich laten. Ze leerde vreemde talen, behaalde een diploma en redde haar familie uit de oorlog in Joegoslavië.Het lelijke eendje uit Bosnië, zoals Sekaheel lang naar zichzelf heeft gekeken, bloeide in Belgiëhelemaal open. Ze maakte zich op enkele maanden tijd de Nederlandse taal machtig, maakte carrièreals luchthavenmanager bij KLM en werd in 2008 zelfs verkozen tot de mooiste dame van het land (Mrs. Globe Belgium).

Ze leerde met Christian Lemablede man van haar leven kennen en bouwde met hem een succesvol bedrijf (DL Groep België) op, ondanks dat ze te kampen kreeg met CVS. Ze zette twee zonen op de wereld, haar oogappels en combineert als geen ander haar taken als liefdevolle moeder en warm familiemens, met die van succesvolle zakenvrouw.

Het leven van Seka Dobricen het onwaarschijnlijke traject dat ze aflegde om te worden wie ze wilde zijn, is te boeiend, te ontroerend en te inspirerend om niet verteld te worden.

Vlucht naar mijn droom| Seka Dobric|9789492419729 | € 20