WENDY VAN WANTEN inspireert zoon CLEMENT met PronoKal-methode

Vorig jaar verloor Wendy Van Wanten met PronoKal maar liefst 14 kilo. Het Vlaamse ex-model had voor het eerst in haar leven, mede door de menopauze, last van overtollige kilo’s wat een negatieve impact had op haar gemoedstoestand. Wendy bleef echter niet bij de pakken zitten: dat favoriete rode jurkje moest en zou terug passen! Om op een gezonde en doeltreffende manier af te vallen, koos Wendy voor Pronokal, een medische en wetenschappelijk onderbouwde behandeling van overgewicht en obesitas. Wendy die in zo in no-time terug een gezond gewicht bereikte, past een jaar later nog steeds in het rode jurkje én inspireert nu ook haar zoon Clement. 

Met een gezond lichaam klaar voor de eerste jobervaring

Clement Vandenkerckhove (21), die net succesvol zijn studies grafische vormgeving afrondde, startte sinds vorige week met de PnK-methode. “Ik ga nog een bijkomende opleiding als vertegenwoordiger volgen en daarna op zoek naar een vaste job waarvoor ik er op mijn best wil uitzien! Ik ben net zoals mama een geboren entertainer. Als er media-opportuniteiten op mijn pad komen, is een gezond gewicht ook mooi meegenomen want de coronakilo’s zijn er, zoals bij veel jongeren het afgelopen jaar, aangevlogen. Ik zat heel veel alleen op kot en dan greep ik steeds vaker naar fastfood. Toen ik een pak wou kopen en niks goed zat, was dat voor mij de druppel. Ik wil 25 kilo afvallen en startte op aanraden van mama met PronoKal. Ik had dit al veel sneller moeten doen. Ik ben een goede week bezig met de PnK-methode en ben al 7 kilo kwijt. Dat het zo snel gaat is heel motiverend en geeft me energie om mijn levensstijl te veranderen. Mentaal is de klik al gemaakt!”

“Ik ben heel fier op Clement en vind het belangrijk dat hij goed omringd wordt door het PronoKal-team. We kunnen nu samen van een gezond tussendoortje van PronoKal snoepen in plaats van naar een pak koekjes te grijpen!”, lacht Wendy Van Wanten.

Wie Clement en zijn weg naar een gezond gewicht wil volgen kan dat via zijn instagramprofiel clement_vandenkerckhove

Info: www.pronokal.com