Wijnegem Shopping laat grootste wens van MARTHE uitkomen in nieuwe K3-film

De opnames van de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’ zijn in volle gang. Op zondag 20 september en maandagnacht 21 september zullen een aantal scènes in Wijnegem Shopping opgenomen worden.

De crew is momenteel druk bezig met de opnames op verschillende locaties.

Zo gaan Hanne, Marthe en Klaasje in de film hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil en Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil. Geen betere plek om dit te doen dan in Wijnegem Shopping.

“Toen Studio 100 ons de vraag stelde of ze enkele scènes in Wijnegem Shopping mogen opnemen, waren we uiteraard enorm enthousiast. Hiervoor hadden we de medewerking nodig van onze handelaars, maar ook zij reageerden zeer positief op de komst van de meisjes. “ Zsofi Horvath, Marketing en Communicatie Manager Wijnegem Shopping.

Door enkele creatieve aanpassingen van de crew kunnen alle coronamaatregelen in acht genomen worden. “Omwille van corona verlopen de opnames net iets anders dan normaal maar we hebben op de set speciaal een corona-manager die alles in de gaten houdt en ervoor zorgt dat de opnames veilig verlopen.” Marthe – K3