WILLY SOMMERS brengt vandaag (op z’n verjaardag) nieuw werk uit

Voor Willy Sommers is het nog 2 weken aftellen tot z’n langverwachte nieuwe album “Sommers Of ’69” verschijnt, een CD waarvoor Willy maanden geleden ging grasduinen in het repertoire uit 1969 van z’n voormalige coverband “The Yeats”. Voorbode van dat nieuwe album was Willy’s vorige single ‘Eeuwige Dromers’, een nummer dat het de voorbije maanden goed deed op de radio.

Vandaag mag Willy dubbel vieren want naast het feit dat hij jarig is (hij wordt 67) releast hij ook meteen de tweede single uit z’n aankomende album. ‘Je Brengt Me Van De Wijs’ is een magnifiek georkestreerde bewerking van ‘Judy indisguise’ van John Fred & his playboy band. Willy koos hiermee opnieuw voor een nummer dat hem nauw aan het hart ligt en dat hij in 1969 maar al te vaak zong met z’n Yeats-kompanen. De jongste fans kunnen opnieuw kennismaken met een iconische song uit onze muziekgeschiedenis in een hedendaags kleedje, de mensen die het oorspronkelijke nummer wel al kennen uit hun jeugdjaren zal Willy ongetwijfeld een flinke teug nostalgie bezorgen.

‘Je Brengt Me Van De Wijs’ verschijnt vandaag, vrijdag 9 augustus 2019 als digitale download en via streaming. Het nummer kan ook worden teruggevonden op het nieuwe album “Sommers Of ’69” dat op vrijdag 23 augustus a.s. verschijnt .