Zangeres LINDSAY maakt snoepkast leeg en kiest met PronoKal voor een gezonde levensstijl

De populaire zangeres Lindsay begint dit jaar al vroeg met haar goede voornemens. Zij besliste om voor de feestdagen komaf te maken met een aantal overtollige kilo’s die na de zwangerschap van dochtertje Lisa-Marie in combinatie met een drukke levensstijl maar niet willen wijken. Om op een gezonde en goed begeleide manier af te vallen koos Lindsay voor de PnK-methode van PronoKal, de medische behandeling voor overgewicht en obesitas.

“Ik ben twee weken geleden gestart en ben al 4 kilo kwijt en mijn buikomtrek is al met 10 cm afgenomen, zalig toch! De dokter en diëtiste waren zeer tevreden met het resultaat op zo’n korte termijn. Ik heb geen honger en voel me energiek. En dat is nodig want ik ben momenteel in volle voorbereiding voor een reeks kerstoptredens, waarvan enkele samen met mijn broer Christoff”, lacht Lindsay.

“Nadat Bart De Wever in 2012 meer dan 50 kilo afviel, volgden wel meer bekende Belgen succesvol onze PnK-methode. Het positieve aan PronoKal is dat iedereen die op zoek is naar een snelle en efficiënte manier om af te vallen en achteraf een gezonde levensstijl wil behouden in aanmerking komt. Wij wensen Lindsay, net als al haar fans, alvast veel succes en zijn ervan overtuigd dat ze haar doelstelling met de hulp van ons multidisciplinair team zal halen”, zegt Kelly De Wever, General Manager van PronoKal Group Benelux.