ZSOFI HORVATH nieuwe marketing & communicatiemanager van Wijnegem Shopping

Wijnegem Shopping verwelkomt Zsofi Horvath als Marketing- en Communicatiemanager. Zsofi was de voorbije jaren actief bij tv-zenders RTV/NTV en deed ook retailervaring op in haar eigen decoratiewinkel. Met de komst van Zsofi wil Wijnegem Shopping nog meer creatieve events organiseren die de beleving van de bezoekers zal verhogen. Ze doet dat samen met een enthousiast marketingteam dat de afgelopen jaren al tal van originele events organiseerde, zoals modeshows op de langste catwalk ter wereld (Guinness World Record!) of zelfs verticaal in de centrale koepel. 

Zsofi behaalde haar Master Rechten met specialisatie vennootschaps- en mediarecht aan de Katholieke Universiteit Antwerpen. Haar professionele carrière startte zij als Pers en Community Manager bij RTV/NTV waar zij gedurende 7 jaar actief was om vervolgens een nieuwe uitdaging aan te gaan als HR manager. Ook de retailervaring die zij op deed in haar eigen decoratiewinkel zal zij in Wijnegem Shopping zeker kunnen benutten bij het bedenken en uitwerken van leuke events.

Naast het organiseren van events, staat Zsofi ook in voor alle communicatie van Wijnegem Shopping, waaronder het beheren van de social media kanalen zoals Facebook en Instagram waarop Wijnegem Shopping actief is.

“Wijnegem Shopping maakt echt een verschil dankzij de beleving die zij aanbiedt aan de bezoekers. Met originele, goed doordachte events en acties blijft Wijnegem Shopping haar klanten verrassen. We hebben dan ook heel wat troeven in handen. Ik ben heel enthousiast om samen met het team verder aan dit succesverhaal te blijven werken.”  Zsofi Horvath