ANDRÉ HAZES op vernieuwd Strandfestival op het strand van Almere (NL)

Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 12e editie van het evenement. Op zaterdag 24 augustus 2019 staan onder meer André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex (met zijn Deuxperience band) en Kris Kross Amsterdam op het strand van Almere. Ook rapper Kraantje Pappie geeft acte de présence. Het festival heeft dit jaar voor het eerst drie verschillende podia.

Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water, zijn er dit jaar twee nieuwe podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst heeft, naast Kris Kross Amsterdam, ook 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan terwijl ZAND Feest speciaal wordt ingericht voor de partygangers. Hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en de populaire volkszanger Tino Martin op het programma.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company over de uitbreiding van het festival: “ZAND is al elf jaar een gezellig strandfestival voor jong en oud. We merken echter dat mensen op zoek zijn naar meer beleving en verrassing op festivals. Daarom hopen we met de nieuwe podia en het bredere programma nog meer in te spelen op de wensen van onze bezoekers. Strandfestival ZAND blijft zon, water en strand maar vanaf deze editie krijgt het een stuk meer variatie”.

In een later stadium zal de organisatie meer namen toevoegen aan alle drie de podia. Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. De ‘Vroege Vogel’ kaartverkoop start op donderdag 7 februari aanstaande om 10.00 uur via www.strandfestivalzand.nl.

Tribe Company is naast Strandfestival ZAND organisator van onder meer De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en Waves Festival op Texel. Het bedrijf produceert daarnaast ook evenementen in opdracht van merken zoals De Vrienden van Amstel LIVE en het Holland Heineken House.

Strandfestival ZAND, editie 12

Zaterdag 24 augustus 2019, Almere strand

Met: André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Tino Martin, Snollebollekes, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo, Kris Kross Amsterdam e.v.a.

Kaarten: vanaf €34,95 (incl. 9% btw & servicekosten)