ANDRÉ HAZES zorgt dit jaar voor de gezelligste kerst met nieuw kerstalbum!

2019 was in Vlaanderen hét jaar van André Hazes. Zijn single ‘Leef’ werd de feesthit bij uitstek en is inmiddels goed voor ruim 60.000 stuks en dus 3 dubbel platina. Het gelijknamige album staat inmiddels 78 weken in de Ultratop albums charts en is goed voor goud.

André wilde zijn duizenden Vlaamse fans dan ook bedanken en hoe kan dat beter dan met een fantastisch kerstalbum. Met ‘Kerst Met André Hazes’ zorgt hij alvast voor de gezelligste soundtrack bij de mooiste periode van het jaar. André trok samen met zijn team van schrijvers naar Spanje om daar prachtige nieuwe kerstliedjes te schrijven. ‘Met Kerst Ben Ik Bij Jou’ en ‘De Mooiste Tijd Van Het Jaar’ zijn alvast pareltjes geworden, die meteen de kerstsfeer oproepen. André brengt ook een ode aan zijn vader, André Hazes Sr. met een mooie nieuwe versie van ‘Met Kerst Ben Ik Alleen’ uit 1982.

In 2020 zal André trouwens ook volop aanwezig zijn in Vlaanderen. Hij is één van de zangers in ‘Liefde Voor Muziek’, wat in het voorjaar door VTM wordt uitgezonden en einde van 2020 is André één van de coaches bij The Voice Senior.  

Inmiddels is er ook al een stormloop aan interesse voor ‘De Avond Van Je Leven’ concerten die André op 27 en 28 november zal geven in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn te koop via www.teleticketservice.com