BAS VAN TOOR succesvol geopereerd

Bas van Toor (84), beter bekend als de clown Bassie in “Bassie en Adriaan” is na maanden wachten eindelijk geopereerd. Een niersteen waar de voormalige clown al langer last van had is eerder deze week succesvol verwijderd. Het televisie-icoon maakt het goed.

Van Toor moest vanwege de coronadrukte in de ziekenhuizen langer wachten dan gepland op de operatie. Bas en zijn broer Aad (77) kunnen elkaar op dit moment ook niet ontmoeten door de coronacrisis. Aad woont in Spanje en kan op dit moment het land niet uit. Ook de aangekondigde permanente expositie van het tweetal in Museum Vlaardingen is uitgesteld. De tentoonstelling zou in de zomer opengaan, maar dit moment is vooralsnog naar oktober verplaatst. De tentoonstelling over het leven van Bassie en Adriaan is ingedeeld in drie thema’s: The Crocksons, over hun beginjaren in acrobatiek, de diverse live-optredens, waaronder het Circus Bassie & Adriaan en hun ongekend succesvolle televisiecarrière. Ook krijgen fans een kijkje in het persoonlijke leven van de broers en kunnen ze bij de wall of fame alle awards en onderscheidingen van het kinderduo bewonderen. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd, van speurtochten tot een stadstour langs diverse opnamelocaties uit de welbekende televisieserie.

Bassie en Adriaan zijn nog steeds mateloos populair. Sinds het begin van de coronacrisis worden hun avonturen veelvuldig bekeken op hun eigen YouTube-kanaal.