Complete oeuvre WILLEKE ALBERTI bijeen gebracht op boxset Telkens Weer Samen

Ter gelegenheid van haar 60-jarig artiestenjubileum en haar (bijna) 75ste verjaardag verschijnt volgende maand het complete oeuvre van Willeke Alberti in de 25 cd’s tellende boxset Telkens Weer Samen.

Telkens Weer Samen bevat alle singles en albums die Willeke sinds 1959 uitbracht. Daarnaast bevat de box ook haar vele samenwerkingen met o.a. vader Willy, Seth Gaaikema, Jeroen Krabbé, Jenny Arean, André Hazes en André van Duin, nummers die ze speciaal voor verzamelalbums opnam en een aantal nooit eerder uitgebrachte opnames, gevonden in zowel het archief van Universal Music als Willeke’s privé-archief.

De meest opvallende nummers daarbij zijn het niet eerder verschenen duet ‘Schrijf Me Niet’ met Rob de Nijs en het nummer ‘Huis Te Koop’, een Nederlandse vertaling van Lucifer’s ‘House For Sale’ dat ze opnam in 1976 maar wat ongemixt op een tape in de archieven achterbleef. Alle albums die Willeke uitbracht tussen 1964 en 1982 verschijnen in deze box voor het eerst in het geheel op cd, samen met tientallen singles en B-kanten die ook nooit eerder op cd werden uitgebracht. In totaal bevat de box 584 nummers.

Telkens Weer Samen zal voor het eerst te koop zijn tijdens Willeke’s twee jubileumconcerten in AFAS Live op 5 en 6 oktober, daarna is de box vanaf 18 oktober overal verkrijgbaar.

Willeke zegt zelf over de box: “Aan veel van die liedjes zijn voor mij herinneringen verbonden, net als voor u. Soms vrolijke en fijne herinneringen, soms liedjes die een emotie van verlies of verdriet oproepen. Maar altijd dierbaar. Ze zijn een deel van mijn verleden en van wie ik daardoor nu ben. En dat geldt ook voor u. Ze begeleiden en verbinden ons samen al een leven lang.”

Het duet met Rob de Nijs is vanaf nu te streamen en te downloaden.