DAVINA MICHELLE en MAAN gaan in zee met Universal Music Belgium

Davina Michelle scoorde in 2018 na haar deelname aan het TV programma “Beste Zangers” (de Nederlandse versie van Liefde voor Muziek) de grootste hit van het jaar in Nederland met haar versie van “Duurt Te Lang”.

Bij ons is ze vooral gekend door haar bijdrage aan de monsterhit “Hoe Het Danst” samen met Armin Van Buuren en Marco Borsato. Een eerste single bij Universal Music Belgium wordt verwacht tegen de zomer, haar debuutalbum staat gepland voor september.

MAAN

Maan de Steenwinkel, kortweg Maan won onder leiding van haar coach Marco Borsato The Voice of Holland in 2015 . Sindsdien timmert ze gestaag aan de weg en scoort ze met regelmaat van de klok een hit in Nederland. Enkele weken terug bracht ze haar debuutalbum ‘Onverstaanbaar’ uit dat regelrecht naar de nr. 1 positie doorstootte in Nederland.

Op korte termijn werken we in Vlaanderen aan een aantal singles uit de debuutplaat ‘Onverstaanbaar’, om later een aangepaste versie van het album uit te brengen.

Beide zangeressen zijn in Nederland getekend bij 8Ball Music, waarmee we in het verleden al succesvol hebben samengewerkt rond André Hazes.