FRANS BAUER scoort met ‘Ik Heb Je Lief’ 9de top 3 album in Vlaanderen

Frans Bauer bewijst met ‘Ik heb je lief’ dat hij enorm populair blijft in Vlaanderen. Met zijn nieuwe plaat stijgt hij door naar de 3de plaats in de Vlaamse Ultratop Album Charts en ‘Ik heb je lief’ is meteen zijn 9de Top 3 album in ons land. Op het album zijn ondermeer de singles ‘De bom’ en de nieuwe ‘Woonwagen mama’ te vinden.

Woonwagen mama’ is een bijzonder emotionele eerbetoon aan de nu 73-jarige moeder van Frans, daarin bezingt hij zijn liefde voor zijn mama, maar ook zijn afkomst. De videoclip van ‘Woonwagen mama’ is hier te bekijken.

Frans koos er voor om met ‘Ik heb je lief’, evenals op de met goud bekroonde voorganger ‘Levenslied’, weer een Bauer-album ‘pur sang’ te maken. Een combinatie van gezellige en mooie liedjes met een boodschap die jong en oud raakt. “Het album straalt gewoon uit wie ik ben”, zegt Frans, “en dat voelen de mensen. Wat ik breng komt recht uit het hart!”

Wie Frans Bauer in de Vlaamse theaters aan het werk wil zien, kan op www.ticketkopen.eu tickets reserveren voor één van de volgende data en locaties:

28/02 Oktoberhallen Wieze
30/04 Kursaal Oostende
10/05 Stadsschouwburg Antwerpen
17/05 Ethias Theater Hasselt
20/06 Concertgebouw Brugge