GORDON en JANDINO in komische spelshow

In het voorjaar van 2019 nemen Gordon en Jandino het tegen elkaar op in De Gordon tegen Dino Show. De twee teamcaptains, elke week geflankeerd door twee nieuwe, bekende gasten, gaan er alles aan doen om te scoren – en dan vooral de lach van het publiek! Presentator Jan Versteegh heeft de uitdagende taak om deze chaos op de een of andere manier in goede banen te leiden…

De bonte show zit barstensvol met allesbehalve alledaagse spellen, waar de BN’ers hun improvisatie-skills hard voor nodig hebben. Ook zijn er fysieke uitdagingen en dus gegarandeerd pijnlijke, of in ieder geval ongemakkelijke momenten. Er wordt uitgebeeld, getekend, gesprongen, geroepen, gegooid, geluisterd, geraden, gegokt – en vooral heel veel gelachen. Er is spanning, onrust… en vooral géén gêne.  Elke aflevering eindigt met een finalespel, waarvoor iedereen met de billen bloot moet. Letterlijk, zelfs: alle BN’ers hijsen zich voor dit laatste spel in een heel charmant naaktpak – met daaroverheen een set kleding. Bij een fout antwoord, verliest iemand een kledingstuk. Het team dat als eerste naakt is, verliest.  De Gordon tegen Dino Show is een chaotische, vrolijke strijd. Gordon en Jandino hebben de lach aan hun kont hangen, en dat levert geheid komische taferelen op.  Wil jij graag tijdens de opnames in het publiek zitten? Dat kan!

Meld je dan snel aan via www.sbs6.nl/degordontegendinoshow

De Gordon tegen Dino Show wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: vanaf het voorjaar van 2019, wekelijks bij SBS6.