JAN SMIT te gast in MediaMarkt Machelen

Zanger Jan Smit kwam vanmiddag naar de MediaMarkt in Machelen, om zijn nieuw album “Met Andere Woorden” te signeren. Uiteraard konden de aanwezig fans ook met Jan op de foto. Video: http://www.youtube.com/watch?v=tqZZdQaFKPM&t=4s – Op het album staan twaalf liedjes gezongen door de Volendamse zanger die geschreven zijn door twaalf verschillende bekende Nederlandse componisten, waaronder Guus Meeuwis, Bløf en Frank Boeijen.

Hij staat ondertussen 20 jaar in het vak maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en timmert verder aan zijn indrukwekkende carrière. Na zijn concert in het Sportpaleis volgt de aankondiging van zijn theatertour voor 2019. Uiteraard brengt die hem ook weer naar Vlaanderen.

Op 27 september 2019 is Capitole Gent als eerste aan de beurt. Daarna volgen Stadsschouwburg Antwerpen op 3 november 2019 en Ethias Theater Hasselt op 22 november 2019 (aanvankelijk aangekondigd voor 25 oktober 2019). Jan zal zich tijdens zijn Theatertour 2019 laten omringen door de beste muzikanten en met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw werk zorgen voor een fantastische concertavond.

Info & tickets: http://www.teleticketservice.com