MARCO BORSATO komt opnieuw naar Vlaanderen!

Na een sabbatical van meer dan een jaar keert Marco Borsato weer naar de podia met een clubtournee in tien mooie en intiemere zalen in Nederland en België. De première van de ‘Hef Je Glas Met Mij Tournee’ vindt plaats in de AB in Brussel op woensdag 24 november 2021 en doet ook De Roma in Antwerpen aan op zondag 19 december 2021. De ticketverkoop begint vrijdag 28 mei om 10u via www.livenation.be.

Onlangs heeft Marco met “Een Moment” al laten zien terug te zijn. In zijn nieuwe opzwepende single “Hef Je Glas” voel je de herwonnen energie en laat hij zien weer zin te hebben om zijn muziek te delen en samen te genieten van liveoptredens na een zwaar coronajaar. Genieten van livemuziek, van het dichtbij zijn publiek zijn in de kleinere zalen.

Marco Borsato: “2020 was voor ons allen een roerig jaar. Ook voor mij persoonlijk, wat niet onopgemerkt is gebleven. Gelukkig heb ik nu de energie en het plezier weer teruggevonden in de muziek. Ik kijk er enorm naar uit om weer op te treden en mijn fans te zien. Door de samenwerking met John Ewbank en Rolf Sanchez heb ik de smaak weer te pakken gekregen en na “Een Moment” vonden we het ook tijd om de remmen wat meer los te gooien, en dat is gelukt met “Hef Je Glas”.

Borsato vervolgt: “Het lijkt er steeds meer op dat we dit jaar ons glas kunnen gaan heffen; nu alweer overdag op het terras, maar met een beetje geluk op steeds meer plekken en tijdstippen. De wereld gaat zich langzaam openen en dan wil ik met jullie het glas heffen! Door Corona realiseer ik me ook hoe bijzonder het is om straks weer met zijn allen te kunnen genieten van livemuziek. Ik kan niet wachten om met jullie te proosten!”