Nieuwe Aquanura-show met hits van GUUS MEEUWIS in première in de Efteling

Gisteravond ging de allernieuwste Aquanura-show in première in de Efteling: ‘Aquanura, met een zachte G’. In deze 12 minuten durende fonteinenshow worden de grootste hits van Guus Meeuwis afgewisseld met herkenbare Efteling-melodieën.

De Efteling besloot de Nederlandse zanger Guus Meeuwis voor zijn 25-jarig artiestenjubileum te eren met deze bijzondere show, die tot en met 15 november elke avond te zien is, dus ook tijdens de herfstvakantie. Hoewel op deze avond geen publiek te gast kon zijn, was het feestje er niet minder om. In het bijzijn van Wim van de Donk, oud-Commissaris van de Koning en goede vriend van de zanger, werd Guus toegezongen en in het zonnetje gezet. Daarna volgde voor het eerst de show.

Zichtbaar onder de indruk bedankte Guus Fons Jurgens, Algemeen directeur van de Efteling: “Het was echt overweldigend! Ik was natuurlijk vooraf betrokken bij het ontwerp van deze show, maar om het nu in het echt te zien en te horen is geweldig, zo speciaal. Dat dit nu elke avond voor zoveel bezoekers te zien zal zijn is echt een hele eer.”

De première was live te volgen via de social-mediakanalen van de Efteling. Op deze manier konden, ondanks de corona-maatregelen, liefhebbers en medewerkers van de Efteling er toch een beetje bij zijn.

De première, met o.a. een interview met Guus Meeuwis, is te herbekijken op YouTube : https://youtu.be/v0vatcDenfI