Nieuwe single WESLY BRONKHORST – “Vergeef”

De nieuwe Single ‘Vergeef’ gaat over de liefde. De liefde die Wesly Bronkhorst sinds een paar maanden zelf ook weer heeft gevonden in zijn leven.

‘Vergeef’ is de derde single van het hit album ‘Trots’ dat de Nederlandse zanger Wesly Bronkhorst in 2018 uitbracht. Eerder verschenen ‘Alles Geven’ en de hit van 2018 ‘Trots Op Jou’. Met dat laatste nummer won de populaire zanger in 2018 de BumaNL Award voor “populairste single” en de award voor “Meest gestreamde single”.

Ook voor deze nieuwe single tekent Wesly opnieuw, samen met Raymond de Bruijn en Hans van Vondelen voor de tekst en muziek.

Wesly Bronkhorst geeft op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in de Nederlandse concerttempel AFAS Live met als titel ‘TROTS’. Het is een nieuw hoogtepunt in de carrière van de zanger.

‘Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live op 4 oktober. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.’ Aldus Wesly Bronkhorst.

Info & tickets: www.weslybronkhorstlive.nl