NRGY Music en FRANS BAUER verlengen samenwerking

Frans Bauer en NRGY Music hebben hun samenwerking voor meerdere jaren verlengd. De zanger en de platenmaatschappij werken al samen sinds de release van de met platina bekroonde dvd Beste Uit Ahoy in 2011.

De samenwerking heeft beide partijen geen windeieren gelegd; albums als Geloof, Hoop en Liefde, De Mooiste Jaren Komen Nog, Gloednieuw en Lieve Schat hebben diverse gouden en platina awards in de wacht gesleept. Vorig jaar werd het album Levenslied met goud bekroond in zowel Nederland als België. Dit voorjaar verschijnt het nog titelloze nieuwe album van Frans Bauer.

Frans Bauer: ‘Na jaren van onvoorwaardelijke steun en vertrouwen in mij als artiest ben ik enorm blij met de verlenging van onze samenwerking. NRGY is een platenmaatschappij waar Nederlandstalig de scepter zwaait. Samen met dit fantastische team hoop ik de komende jaren het Nederlandstalige lied een warm hart toe te dragen en jong en oud te laten genieten van mijn liedjes.’

Eigenaar Tom Peters zegt uiterst trots te zijn Frans aan nieuwe successen te mogen gaan helpen: “De afgelopen jaren hebben bewezen dat we met z’n allen de juiste koers weten uit te zetten voor een ongelooflijk succesvolle carrière van de grootste Hollandse artiest in de Benelux. Wij hebben veelal dezelfde ideeën qua muziek, marketing en promotie. Dat we weer langer samen mogen werken is een mooie bevestiging van onze vriendschap en wederzijds muzikaal respect voor elkaar.”