ROBERT PALMER scoort alweer met “Geluk”

De titelsong van Robert Pater’s nieuwe album ‘Geluk’ verschijnt nu als opvolger van de hit ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’. Het betreft een bewerking van een oorspronkelijk liedje van Frank van Etten. Robert kwam het lied een tijdje geleden al tegen op YouTube en dacht “daar ga ik een keer iets mee doen”. En dat is dus nú.

De tekst, geschreven door Henny Thijssen, is hetzelfde gebleven. Ook aan de melodielijn is niets veranderd. Bij zijn inmiddels vaste producer Harald Queens is de band compleet vernieuwd. “De productie is opzwepender geworden. Natuurlijk is er ook een accordeonnetje aan toegevoegd. Het resultaat is een volks, knallend meezingbaar feestnummer”, onthult Robert.

De clip is opgenomen door Ron Schmid van Visualsmedia in de regio van de Spaanse badplaats Torremolinos. Ron was daar vanwege z’n werk en Robert was geboekt bij Café De Brabander. “Dat kwam dus perfect uit. De beelden zijn geschoten in een aantal ouderwetse dorpjes, aan de haven met dure boten op de achtergrond en bij Café De Brabander”, aldus Robert.
 
Onlangs heeft Robert een contract getekend met Adriaan Drost van Cd-Hamster Music. Hij zal binnen afzienbare tijd een splinternieuwe website van Robert lanceren. Momenteel deelt Robert alles nog via Facebook, maar daar dus spoedig verandering inkomen.

Bekijk hier de videoclip van Robert Pater ‘Geluk’.