WILLEKE ALBERTI toert door Nederland met jubileumtournee

De Nederlandse zangers Willeke Alberti wordt deze maand 75 jaar en viert dit met een exclusieve verjaardagstournee langs een beperkt aantal Nederlandse theaters. Komende februari is Willeke allereerst te zien in twee uitverkochte concerten in het Amsterdamse Concertgebouw.

“Deze concerten waren zo snel uitverkocht dat we samen besloten hebben om er een exclusieve theatertournee aan vast te plakken”, aldus Robert de Vries van Theaterbureau.nl. Vanaf eind maart tot begin 2021 zal Willeke Alberti in enkele theaters in Nederland te zien zijn met haar jubileumtournee. “75 worden is een enorme mijlpaal, ik wil graag het hele jaar door met zoveel mogelijk mensen samen zijn en mijn verjaardag vieren”, aldus Alberti.

De grande dame van de Nederlandse muziek zal samen met het publiek en haar live band herinneringen ophalen uit haar ruim 60-jarige carrière. Een imposante carrière die haar vele grote hits heeft opgeleverd, zoals Mijn dagboek, Samen zijn, Spiegelbeeld en Telkens weer. Willeke Alberti heeft speciaal voor deze theatertournee een uniek programma samengesteld vol bijzondere liedjes en persoonlijke anekdotes.

De theatertournee van Willeke Alberti is slechts vijftien keer te zien in theaters in Nederland en wordt op passende wijze afgesloten in Koninklijk Theater Carré, op 22 januari 2021