3 Man en een Paardenkop – Met: BERT KRUISMANS, JAN DE SMET en KARL MEERSMAN

De verteller, de muzikant en de tekenaar in een cross-over trioconcept over Belgische en internationale politiek en entertainment. Een drieband vol humor en satire die niet alleen de wereld jent, maar ook een mystery guest.  Een voorstelling die het publiek wakker schudt, amuseert en doet nadenken. Een fijn-gepenseeld portret van een wereld vol surrealisme.

Bert Kruismans

Is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen over de hele wereld. Al was het maar om zijn communautaire fijngevoeligheid. Hij combineert moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië.

Jan De Smet

Kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Bert Kruismans.

Karl Meersman

Kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en KnackFocus te verwonderen.

Drie narren in een perfecte mix van beeld, klank en woord.

PREMIERE: Vrijdag 7/12 (20u) Stadsschouwburg, Sint-Niklaas.

TRY-OUTS:

15/11 (20u) Hof van Boeres, Londerzeel

22/11 (20u) Cultuurfabriek, Damme

24/11 (20u30) ’t Vertier, Meldert