ALADDIN komt naar Kursaal Oostende!

De musical Fame klokte af op bijna 10.000 bezoekers deze zomer. Kursaal Oostende is ondertussen al druk bezig met het zomerprogramma van volgend jaar. Dat wordt een feestjaar met een heel divers aanbod van verschillende voorstellingen. De familiemusical Aladdin is de eerste grote naam die werd bekend gemaakt. De ticketverkoop start dinsdag om 9.00 uur.

Zomershows

Met bijna 10.000 bezoekers voor de musical Fame blikt Kursaal Oostende terug op een geslaagde musicalweek. Na MAMMA MIA! (twee keer), Cats, Evita, Dirty Dancing, Footloose en Flashdance werd telkens gekozen voor Engelstalige versies van bekende musicals tot nu toe. In 2020 viert het Kursaal haar vijftiende verjaardag sinds de grote heropening. “In het kader van ons feestjaar willen we het gebouw toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen met een heel divers programma. De keuze voor een deel van ons zomerprogramma van 2020 is mede hierdoor gevallen op Aladdin, de succesvolle Vlaamse familiemusical van Uitgezonderd,” zegt een trotse burgemeester en voorzitter Bart Tommelein. “Uitgezonderd. heeft fantastisch werk geleverd met een prachtige setting en een ijzersterke cast. We zijn als een blok gevallen voor deze productie en kijken al uit naar de acht shows in het Kursaal,” besluit Gwendoline Nys.

Tickets voor de familiemusical Aladdin gaan vanaf dinsdag 20 augustus om 9.00 uur in verkoop. Er zijn tickets te koop vanaf 27 euro. Tickets bestellen kan via www.kursaaloostende.be, 0900 40 850 of in de ticketverkoop van Toerisme Oostende.