ANDRÉ HAZES kondigt nieuwe datum aan voor Lotto Arena in 2020

Wanneer ‘Leef’ klinkt, wordt het glas geheven en de daad bij het woord gevoegd. Haal net als André Hazes alles uit het leven en kom terug op 28 november 2020 feesten in de Lotto Arena! Beleef samen met vrienden, familie, collega’s een onvergetelijke avond uit!

André Hazes was slechts tien jaar toen hij op 27 september 2004 met pakkende woorden afscheid nam van zijn illustere vader en een bomvolle Amsterdam ArenA muisstil kreeg tijdens diens indrukwekkende uitvaartplechtigheid. In 2007 scoorde hij als 13-jarige zijn eerste hit met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met zijn vader. In 2014 bracht hij zijn eerste soloalbum ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen, een zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. De grote doorbraak in Nederland volgde toen André Hazes het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv-programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op YouTube.

Vlaanderen leerde Andre kennen in de Hasseltse Ethias Arena, tijdens Het Schlagerfestival zes jaar geleden. Daar legde hij ook de basis voor zijn vriendschap met Christoff, die zich later vertaalde in de succesvolle duetsingle ‘Zeg maar niets meer’. Duetten zong André ook al met de Vlaamse zangeressen Lindsay (‘Stap voor stap’) en Lissa Lewis (‘Ritme van de regen’). Met Lissa zong hij dit duet zelfs, dobberend in een bootje, voor het Nederlandse koningspaar Willem-Alexander en Máxima.

André Hazes bracht als voorloper van zijn tweede album ‘Leef’ de gelijknamige single uit. Het liedje werd een gigantische hit in Nederland én Vlaanderen. André is ook vaste artiest bij de concertreeksen Holland Zingt Hazes en die doortochten gaven hem meteen het nodige vertrouwen voor zijn twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live in Amsterdam. Deze waren begin januari 2017 in een mum van tijd uitverkocht. In oktober 2017 volgden twee nog grootser opgezette concerten in Rotterdam Ahoy en ook die shows zaten bomvol. In 2018 stond André maar liefst drie keer in Rotterdam Ahoy. Eind 2019 zal hij dit nogmaals herhalen.

Na jarenlang succesvol timmeren aan zijn eigen muzikale verhaal stijgt de populariteit van André Hazes enorm in Nederland maar ook in Vlaanderen. Een uitverkochte Lotto Arena eind 2018, DE HIT van 2019 ‘Leef’ en een doortocht als headliner op het Schagerfestival zorgden ervoor dat deze artiest ook in Vlaanderen tot de absolute top behoort! Eind 2019 staat een uitverkochte theatertour op de agenda. Het is nu al uitkijken naar einde 2020 wanneer deze uitzonderlijke artiest met een even uitzonderlijke productie terug naar Vlaanderen komt.

Kaarten kosten 39,70, 45,30, 56,50, 67,70 en 90,10.

Info & tickets: www.teleticketservice.com