Antwerpse FAKKELTHEATER neemt maatregelen coronavirus

Sinds 27 augustus 2020 is het Fakkeltheater, na een sluiting van bijna 6 maanden, opnieuw geopend. Meer dan 35 verschillende producties speelden tot nu toe op de podia van de Rode en de Zwarte Zaal. Sinds september mocht het Fakkeltheater de zaalcapaciteit verhogen naar 70%. Dit betekende dat er 195 personen in de Rode Zaal en 100 personen in de Zwarte Zaal mochten zitten. Naar aanleiding van de kritieke COVID-19 situaitie in ons land heeft het Fakkeltheater vandaag beslist om – op eigen initiatief – deze maximumcapaciteit opnieuw te verlagen.

De reden hiervoor is heel eenvoudig: Het Fakkeltheater pleit voor het openhouden van de theaters. De culturele sector is levensgevaarlijk gewond geraakt door de verplichte stopzetting van het afgelopen halfjaar en wil ten allen tijde een nieuwe sluiting vermijden.

Om een nieuwe sluiting te vermijden, wil het Fakkeltheater het publiek nog veiliger ontvangen. Het theater zal vanaf vandaag nieuwe maxima-aantallen hanteren om de veiligheid van bezoekers, artiesten, technici en medewerkers te garanderen.

Voor de Rode Zaal betekent dit dat er nog maximaal 120 personen in de zaal mogen en voor de Zwarte Zaal betekent dit een maximum van 80 personen. Op deze manier wordt een optimale social distancing gewaarborgd.

De komende weken spelen talloze interessante voorstellingen in het Fakkeltheater en dit in de meest veilige omstandigheden.

Wij willen er alles aan doen om op een veilige én verantwoorde manier open te blijven.

Check ons aanbod en bestel uw tickets via www.fakkeltheater.be of 070 246 036.