BART KAËL & LUC APPERMONT – Luc en Bart, een paar apart

Op vrijdag 23 september 2022 (20:15) gaan Bart Kaëll & Luc Appermont in Cultuurcentrum De Kimpel, Bilzen in première met de theatervoorstelling Luc en Bart een paar apart.

In 2018 trokken ze voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professioneel leven en hun ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie. Met nooit  eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische avond met een lach en een traan. Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld. Deze twee monumenten uit de Vlaamse showwereld hebben nog ontelbare anekdotes zowel van voor als achter de schermen, maar ook nog mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Met uiteraard ook deze keer veel aandacht voor muziek: verrassende songs, maar ook bekende nummers in een nieuw jasje. Hierbij worden ze begeleid door een ijzersterke vijfkoppige liveband.

Humor gecombineerd met pure ernst.

Verhalen gecombineerd met liedjes.

Luc en Bart zetten hun reis langs podia verder en gunnen u een unieke inkijk in hun leven.

Met: Bart Kaëll (verteller, zang), Luc Appermont (verteller, zang), Marc de Boeck (piano, accordeon), Claude de Maertelaere (piano, trompet), Raf Helsen (drums), Stijn Tondeleir (bas), Jan Decombele (gitaar).

Info & tickets: www.garifuna.be