BV-Fotograaf FILIP NAUDTS – 25 jaar Guarda La Fotografia

Filip Naudts. Bloemistenzoon uit Lochristi, portretfotograaf voor populaire magazines en na 25 jaar meer dan een vaste waarde in het Belgische fotografielandschap. In tijden waarin documentaire foto’s en vluchtige snapshots ons massaal bereiken een bijna zeldzame fotograaf-kunstenaar die in zijn werk de werkelijkheid esthetiseert en een eigen wereld creëert. Uit Naudts’ manier van werken spreekt een grote liefde voor esthetiek, kunstgeschiedenis en voor alle facetten van de vrouwelijkheid. Als modellen kiest hij resoluut voor bekende vrouwen. Hun aanwezigheid in zijn ensceneringen zorgt niet alleen voor herkenning bij het grote publiek, maar versterkt ook de drang om te blijven kijken en op zoek te gaan naar verborgen lagen.

Guarda La Fotografia: ‘kijk naar de foto’ in het Italiaans, ‘bewaar de foto’ in het Spaans. Een toepasselijke naam voor de studio van Filip Naudts, die het metier van de artistieke portretfotograaf toont en bewaart.

WEDSTRIJD: Elke tentoonstellingsbezoeker maakt tot 31/12/2018 kans om zelf een fotoshoot te winnen met Filip Naudts. Het resultaat van deze fotoshoot zal later ook te zien zijn in de tentoonstelling!

FILIP NAUDTS
25 jaar Guarda la Fotografia

1/12/18 – 28/4/19
Stadsmuseum Lokeren
Stadsmuseum, Markt 15a, Lokeren.

Woe-za 14u tot 17u, zo 10u tot 12u en 14u tot 17u.
Gratis toegang.
Info: 09/345.44.58, museum@lokeren.be
www.guardalafotografia.be