Cast familiemusical ALADDIN neemt album op

Regisseur Jaak Lema is volop aan het repeteren met de cast van de magische musical Aladdin . Speciaal voor deze musical schreef Sam Verhoeven alle liedjes die tijdens de voorstelling gebracht worden door cast en ensemble. Deze week dook hij met een orkest, de voltallige cast en ensemble de opnamestudio Record Office in om een full CD op te nemen.

Ianthe Tavernier en Giovanni Kemper, die de hoofdrollen spelen in deze musical, trakteerden vandaag de aanwezige pers op een voorproefje van hun liefdesduet DE STERREN. De studio werd meteen in de magische, oosterse sferen van 1000-en-een-nacht ondergedompeld. De magie tussen prinses Jasmine en Aladdin was meteen voelbaar! De perfecte teaser richting de première van deze heerlijke familiemusical.

Voor het publiek wordt het wachten tot de première op 18 mei om dit te kunnen beleven. De CD is beschikbaar in elk theater waar de voorstelling speelt. Midden juni zal deze ook te verkrijgen zijn via iTunes en Spotify.

De CD zal 18 euro kosten en er staan maar liefst 16 nummers op.

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? Na het grote succes van de musical “Pippi zet de boel op stelten” pakt Uitgezonderd. vanaf mei 2019 opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het wordt een spectaculaire, muzikale reis door het Midden Oosten doorspekt met humor, veel (buik-)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en … een verrassende Geest uit een wonderlamp. 

18 & 19 mei – Stadsschouwburg Antwerpen
1 & 2 juni – Ethias Theater Hasselt
8 & 9 juni – Capitole Gent

INFO & TICKETS: www.uitgezonderd.be