Cast VAPEURS 2 – IN DE SNEEUW komt naar het Antwerpse Operaplein!

Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar bereiden zich momenteel al volop voor op VAPEURS 2 – IN DE SNEEUW, de nieuwste vriendinnenkomedie van productiehuis Uitgezonderd. Ook deze keer leren de vriendinnen omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. De repetities o.l.v. regisseur Martin Michel zijn volop bezig. “Het is nog nooit zo verrassend warm geweest in de winterse decembermaand dankzij onze “VAPEURS 2 – IN DE SNEEUW”…”, getuigt producent James Cooke van Uitgezonderd. De dames zoeken koelere oorden op en vertrekken binnenkort op ski-vakantie. Voor hun vertrek hebben ze wel gedacht aan de vrouwen die achterblijven in Antwerpen met hun vervelende vapeurs, want de actrices hebben een originele vorm van verkoeling in de aanbieding. Met 1 druk op de “let it snow”-knop krijg je een magische sneeuwbui over je heen. De eerste sneeuwbui wordt gelanceerd door de dames zelf. Op vrijdag 28 december om 12.45u op het Operaplein te Antwerpen met Lulu Aertgeerts, Nele Goossens, Anne Mie Gils en Myriam Bronzwaar. Plezier en verfrissing gegarandeerd, net zoals bij deze vriendinnenkomedie.

OVER VAPEURS 2 – IN DE SNEEUW
Deze vriendinnenkomedie is vanaf 10 januari 2019 te zien in het Fakkeltheater te Antwerpen. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen naar de sneeuw trekken i.p.v. de tropische zon. Kwestie van zich te wapenen tegen die vervelend warme vapeurs…  Onder het label LADIES AT THE THEATRE brengt Uitgezonderd. voorstellingen exclusief voor dames. 

Van  10 januari 2019 tot en met 3 februari 2019 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Info & tickets: www.uitgezonderd.be