De allereerste beelden van ALLADIN DE MUSICAL

Het mag gezegd… de cast van de magische musical Aladdin is er klaar voor. Na een intense repetitieperiode, de CD-opname en 4 try outs met uitverkochte zalen in CC De Leest is het op 18 mei zover: de feestelijke première van de familiemusical Aladdin. Regisseur Jaak Lema blikt alvast tevreden terug op de afgelegde weg en producent Uitgezonderd. schenkt een mooie teaser aan het publiek. De betoverende trailer van deze musical is klaar en mag gedeeld worden aan de wereld! Geniet ervan en graag tot snel in één van de theaters waar Aladdin en prinses Jasmine van 18 mei tot en met 9 juni te zien zijn. 

ALADDIN – DE NIEUWE FAMILIEMUSICAL VAN UITGEZONDERD.

Wie kent dit wereldberoemde sprookje uit Duizend-en-één-nacht niet? Na het grote succes van de musical “Pippi zet de boel op stelten” pakt Uitgezonderd. vanaf mei 2019 opnieuw uit met een groots opgezette familiemusical: Aladdin. Het wordt een spectaculaire, muzikale reis door het Midden Oosten doorspekt met humor, veel (buik-)dans, enkele toverspreuken, een vliegend tapijt met een prinses erop en … een verrassende Geest uit een wonderlamp. 

EEN BETOVERENDE HOOFDCAST VOOR DE MUSICAL ALADDIN

Giovanni Kemper – Aladdin, Ianthe Tavernier – Prinses Jasmine, Kobe Van Herwegen – de Geest, Ann Van den Broeck – Hessa, Marc Lauwrys – Sultan en Goele De Raedt – Maryam.

Info & tickets: www.uitgezonderd.be