Geplaatste jongeren krijgen via vzw Glek nieuwe BUURTPOLITIE-FILM te zien met Meet & Greet van enkele acteurs

Dankzij Kinepolis, KFD en Zodiak Belgium konden afgelopen zondag 179 kinderen en jongeren, die geplaatst zijn in integrale jeugdzorg, via vzw Glek naar de nieuwe film van De Buurtpolitie in Kinepolis Brugge. Met een drankje en een pak popcorn in de handen, konden ze voluit genieten van hun helden op het witte doek.

Het initiatief kwam van de acteur Tim Ost (Tom), die peter is van vzw Glek (Geef leven een kans) die geplaatste kinderen en jongeren van tijd tot tijd een zorgeloos moment aanbiedt.

In dit geval werden de kinderen en jongeren uitgenodigd om ‘De Buurtpolitie – Het Circus’ te bekijken in het bijzijn van enkele leden van de cast. Zo waren Tim Ost (inspecteur Tom), Willy Herremans (de commissaris), Luc Van De Velde (spoedarts) en Luc De Rick (Stafke) aanwezig om achteraf een kleine Meet & Greet te houden met hen. Een onvergetelijke namiddag waarbij de rugzakken met zorgen en problemen buiten de cinemadeuren bleven en de kinderen zich even als hun klasgenoten voelden: uniek.

Daarnaast heeft De Buurtpolitie – Het Circus er een druk, lang weekend opzitten waardoor de kaap van de 100.000 bezoekers is bereikt! Zo treedt ook de derde film in de voetsporen van zijn voorgangers.

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt De Buurtpolitie – Het Circus sinds 23 oktober 2019 in de Vlaamse bioscoopzalen.