JOSEFIEN DERIJCKE en CHAYA VAN MOL worden Annie

Vanmiddag vond in Zuiderkroon Antwerpen de fotoshoot plaats met Josefien Derijcke (12 jaar – Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar – Ittre), de 2 meisjes die afwisselend de rol van Annie zullen vertolken (meer info onderstaand). Een hele belevenis voor de meisjes, die zelf nog maar sinds afgelopen zaterdag op de hoogte zijn van het feit dat ze de hoofdrol in de Vlaamse versie van ‘Annie, de Musical’ zullen vertolken. 

Tomorrow! Tomorrow! Meer bepaald van 14 tot en met 17 november 2019 brengt Music Hall in Kursaal Oostende de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. Daarna gaat de Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker voor jong en oud naar Capitole Gent (20 – 24 november 2019) en Stadsschouwburg Antwerpen (18 februari – 1 maart 2020).

Josefien Derijcke – 12 jaar – Kalmthout (Antwerpen)- Josefien zong in juni 2015 mee in het kinderkoor van ‘Colors of the world’ in Vorst Nationaal o.l.v. Hans Primuz.

Ze werd topfinaliste in The Voice Kids (seizoen 2, 2015) bij team Natalia. Via deze link haar memorabele Blind Audition: https://www.youtube.com/watch?v=Q7eddEp2dAk&list=PLkimZI9IRFMg54uIvjljyMDzeDOCfODYu 

Josefien zong bij de ‘Glitterparty’s’ in Hoogstraten twee keer in het voorprogramma van K3 (zomer en winter editie).

Josefien zong in 2017 meein het kinderkoortje(drie kindjes) bij de opnames van de liedjes voor het Ketnet-programma ‘Kaatjes Kameraadjes’. 

Ze was kind-figurant bij de voorstellingen van ‘Aïda’ (Music Hall) in Stadsschouwburg Antwerpen en Vorst Nationaal (2017).

Josefien zong/acteerde voor een reclamespotje van Proximus‘Tomorrow’uit‘Annie’- Josefien speelde in december 2018/januari 2019 mee in ‘Scrooge, de musical’ van Music Hall in het kinderkoor/ensemble. Ze vertolkte er ook de rol in van de zus van Tiny Tim.

In februari 2019 maakte Josefien deel uit van het kinderkoor in ‘The Best of Musicals’ (Music Hall).

Voor Josefien is de rol van ‘Annie’ meteen haar eerste hoofdrol in een professionele musicalproductie.

Chaya Van Mol – 12 jaar – Ittre (Waals-Brabant)

Chaya deed tijdens het voorbije seizoen van ‘The Voice kids’ mee aan de Blind Auditions. Hoewel ze het net niet haalde, kijkt ze terecht tevreden en met trots terug op die ervaring. 

In december 2018 schitterde Chaya in het kinderkoor van de grootse opera ‘La Bohème’ in Vorst Nationaal.

Chaya maakte een enorme indruk tijdens de audities voor ‘Annie’ en krijgt, ondanks haar beperkte ervaring, voluit de kans van Music Hall met deze eerste en meteen tot de verbeelding sprekende hoofdrol.